Med dash-cams och action-cams på var och varannan trafikant idag så bjuds vi ju på ganska många olika händelser från trafiken. Men ska man nu publicera det på nätet, så bör man kanske tänka sig för om man själv begår trafikbrott.

Här har vi två praktexemplar på trafikanter som nog borde få sina körkort indragna på livstid. En motorcyklist, 44-årige Rone Gonzalez, som kör som en fullständig galning i extremt hög hastighet. På det en bilist, 30-årige Kristiian Rosa, som försöker leka polis eller något och som kör ifatt motorcykeln flera gånger, försöker preja den, spottar och beter sig som en fullständig galning.

Det hela utspelades sig i Homestead, Florida och det var motorcyklisten Gonzalez som lade upp detta på YouTube för att visa den andra galningens beteende. Man kan ju undra om han inte förstod att hans beteende inte var ett dugg bättre? Förvisso kanske det är lite läskigt att få en tokig bilist som jagar en, men hur svårt skulle det vara för en motorcykel att köra någonstans där bilisten inte kunde följa efter?

Istället gasar han på det värsta han kan, kör om andra bilar på fel sida, kör mellan bilar och cyklister samt kör i hög fart mot mötande trafik! Hela tiden med den galne Kristiian Rosa i hälarna eller vid sidan om!

Så här började det hela:

Och så här fortsatte det ett bra tag:

Men eftersom Gonzalez gjorde det så smarta att publicera det hela på nätet, så var det ju bara för polisen att granska filmerna och sedan låsa in båda två!

Polisen i Homestead säger att Gonzalez åtalas för att ha kört på ett vårdslöst sätt med sin motorcykel mot trafiken i hastigheter upp till 160 km/h samt att Rosa åtalas för grov misshandel med ett dödligt vapen (bilen) när han försökte ramma Gonzalez.
Karma 🙂

 

Dela: Facebooktwitterpinterestlinkedinmail  Följ: Facebookrss