Välkommen till Trafikbloggen!

Hej och välkommen till Trafikbloggens första inlägg!
Vad är då Trafikbloggen?

Jag som startat denna heter Anders Alhbin och har varit bilist och trafikant sen 1979. Jag kör ganska mycket på de svenska vägarna med personbil, husvagn och på senare tid också med husbil. Jag har även tidigare kört en hel del taxi i Stockholm. Jag ser dagligen situationer i trafiken som jag förundrar och ibland förfärar mig över och undrar lite hur andra bilister tänker ibland.

Ett av syftena med denna bloggen är att kunna diskutera och debattera trafik och bilism för att just kunna ta del av varandras erfarenheter och åsikter. Jag gillar en bra debatt och ser fram emot att bli motsagd i en massa ämnen 🙂

Samtidigt är jag genuint intresserad av hur andra människor ser på olika situationer i trafiken och varför de beter sig så som de beter sig. Är det kanske bara jag som börjar bli en gammal grinig gubbe i keps, eller har jag ibland möjligen rätt i vissa av mina åsikter och min kritik?

Även om jag nu gärna vill ha många och oliktänkande svar på inläggen på den här sajten, så förutsätter jag att vi alla håller en god ton. Inga personliga påhopp, otrevligt språk, rasistiska eller sexistiska uttalande eller annat som kan anses stötande eller allmänt otrevligt. Sådana inlägg kommer att raderas utan förvarning. Likaså gäller alla inlägg med reklam och länkar till andra bloggar eller sajter som jag inte i förväg uttryckligen godkänt. Läs mer om reglerna för kommentarer här.

Är du själv skribent och brinner för ämnet och skulle kunna tänka dig att göra lite gästinlägg på den här sajten, kontakta mig så diskuterar vi saken.

Glöm nu inte att gilla vår sida på Facebook, så du kan se när vi publicerar nya inlägg! Du kan också prenumerera på nya inlägg via e-post med hjälp av formuläret i högerkolumnen. (Längst ner i mobilversionen)

Återigen – varmt välkommen hit!

Klicka vidare till startsidan nu, så kan du läsa ett antal inlägg som redan är publicerade!

Dela: Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail  Följ: Facebookrss

Nästa

Tar dig Statoil Miles längre eller inte?

5 kommentarer

  1. Eric Ottosson Isabella OttossonReport

  2. Detta lär bli spännande.Report

  3. Ser lovande ut. Jag gillar massbilism!Report

  4. På 1960 talet köpte många nya sommardäck. Det fungerade! Jag hade mycket grova mönster Fireston vinterdäck på en Ford Tanust den gick som en traktor. 0,5 meter snö var inga problem, sköt snön framför mig! Ingen extra vikt bak! Idag framhjulsdrift gillar jag inte! Fastnar lätt dåliga vinterhjul!Report

Kommentera

Trafikbloggen   |   Kontakta mig   |   Tel: 08/52 50 62 22   |   Toppen på sidan