På tal om fortkörningar – här gick det lite väl snabbt…

Är det en fågel…? Är det ett flygplan…? Är det Stålmannen…?? Nej, det är en kvinna med två små barn i en Mercedes av lyxmodell som far fram som en galning längs E4.

En polispatrull som stod längs E4 strax norr om Söderhamn såg plötsligt en Mercedes av lyxmodell susa förbi i extremt hög fart. De tog upp jakten men hade inte helt lätt att hinna ifatt.

Polisen fick gasa upp i 235 km/h för att komma ifatt den framrusande bilen. När de väl kom ifatt kunde de klocka 195 km/h vilket föraren också rapporterades för.

Föraren visade sig vara en kvinna från Stockholm med 2 små barn i bilen! När polisen kom ifatt så vinglade hon också påtagligt ett tag innan hon tvärstannade mitt på E4:an.

Körkortet rök som en avlöning och hon åtalades dessutom för vårdslöshet i trafik alternativt hastighetsöverträdelse. Hon nekar till brott. Hur man nu kan neka när man haft en polisbil bakom sig som filmat och klockat det hela!

Polisen är förvånad över denna incident och säger på filmen att detta är det snabbaste han någonsin sett. Det kanske förvånar en polis, men för mig som sitter i en ”vanlig” bil är det tyvärr inte första gången jag ser något sådant. Har vid ett flertal tillfällen genom blivit omkörd av galningar i mycket höga hastigheter på motorväg.

Med tanke på artikeln om hastighetsbegränsningar som jag publicerade häromdagen, så är detta ett exempel på en individ som bestämt sig för att strunta i lagen om hastighetsbegränsning och som dessutom bestämt sig för att överskrida den ganska rejält!

Videon publicerades på Hela Hälsingland.

Dela: Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail  Följ: Facebookrss

Föregående

Håller du hastighetsbegränsningarna?

Nästa

Brandman dödad vid trafikolycka – igen!

4 kommentarer

  1. Fast livet börjar ju vid 200….Report

  2. Föraren saknar omdöme samt ansvarskänsla.
    Bilindustrin gör många fordon som har överkapacitet men köps ändå.
    Dessa bilar ger föraren någon slags känsla som ersätter klokhet och förnuft.Report

  3. Om hon inte bryr sig om andra bilister så äventyrar hon även två små barns liv fy fan sejer jag baraReport

  4. Känns som en ansvarsfull mor, som bara ser till sina barns väl och säkerhet… typ Report

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén