Den här killens brist på tålamod och omdöme tillhör något av det värre jag hittills sett. Det påminner mig om ett barn som försöker få ner en fyrkantig kloss i ett runt hål och frenetiskt bankar på klossen för att få ner den.

Visst kan man väl bli irriterat om någon blockerar vägen för en där man ska fram. Å andra sidan har man väl själv någon gång gjort det för att lasta av något tungt om inga andra alternativ funnits. Och visst kan det väl orsaka viss irritation, men de flesta brukar väl vänta snällt tills man är klar eller möjligen backa tillbaka och ta en annan väg.

Inte den här killen. Han ska bara fram den här vägen kosta vad det kosta vill. Jag vet inte om han tror han kan flytta på huset, stolpen eller om han försöker skala av några lager plåt från sin bil för att göra den smalare?

Trots omgivande personers vilda protester så fortsätter han frenetiskt sina försök tills han slutligen, långt om länge, ger upp och helt sonika promenerar därifrån till synes helt obekymrad pratandes i mobilen. Han var väl distraherad av ett intressant samtal eller så. 🙂

Håll ett öga på överkant på filmen när han plötsligt får för sig att ta sig fram på trottoaren.

Dela: Facebooktwitterpinterestlinkedinmail  Följ: Facebookrss